Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (431 words)

3 грешки в едно ресторантско обзавеждане и интериор, които не забелязвате.

3 грешки в едно ресторантско обзавеждане и интериор, които не забелязвате.

Избирайки къде да похапнем вкусно, често посещаваме едни и същи места. Места, на които ходим по навик или пък харесваме определени неща там

Избирайки къде да похапнем вкусно, често посещаваме едни и същи места. Места, на които ходим по навик или пък харесваме определени неща там, които винаги ни връщат като клиенти.

Ние от Design Group, като клиенти, рядко си позволяваме да не обърнем внимание на обзавеждането и грешките, които допускат ресторантьорите в него. Помислете над по-долу изброените неща и ще се убедите сами, колко много грешки се допускат в едно ресторантстко обзавеждане, с което често правим компромис, в името на това да консумираме добре приготвена храна.

Разположението на масите

Случавало Ви се е поне веднъж да бъдете буквално нагъчкани един в друг, с други клиенти на отсрещна маса или разстоянието между тях да е некомфортно малко. Това е трик на собствениците, който им позволява на малка площ, да обслужват максимално голямо количество клиенти. Разбира се, цялата тази еквилибристика се случва за сметка на Вашето удобство. На пазара, днес, се предлагат толкова много решения, които могат да спестят такова неудобство, че е непростимо, ако като клиенти ни се налага да търпим подобни приоми.

Неудобни столове

В днешно време, почти всяко новоизлюпено място, предлагащо храна, залага на крайно непрактични и безмилостни решения, с цел да постигне екстравагантност и да почдчертае някакъв собствен стил. Клиентът няма нужда от това! Ако стоите на неудобен стол, за да консумирате скъпо блюдо, определено правите голяма жертва. Има стотици предложения, на хиляди производители, които успешно съчетават успешно есктравагатността и същевременно удобството на един стол или мека мебел, подходяща за обзаваждане на ресторант.

В близост до WC-то

Извинете ни за това лирично отклонение, но е важно да го споменем. Недопустимо е да предлагаш маси, в близост до сервизното помещение. Факт е обаче, че много ресторанти го предлагат, само за да имат поне още една допълнителна маса за клиенти. Интериорните решения на един хубав и ужаващ клиентите си ресторант, не би допуснал подобен компромис. Не и за сметка на клиентите си…

Това беше само малка част от грешките, които най-силно ни правят впечатление по отношение на обзавеждането и интериорните решения в един ресторант. Вероятно не са грабнали Вашето, за което все пак помислете при следващото си влизане в любимото си заведение - допуска ли любимото Ви място за среща с приятели и вкусно похвапване, подобни грешки?

Като професионалисти в ресторантското обзавеждане, ние можем да Ви помогнем да избегнете тези грешки, да ви предложим най-удобните и модерни столове, маси и мебели, за да може да впечатлите клиентите си. Вижте нашият сайт и секцията посветена на Ресторантското обзавеждане от Design Group.

2
Какво всъщност представляват така наречените упраж...
Ревю на Лаптоп Lenovo IdeaPad Z50-70 – Функцонален...