Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (413 words)

Изгодни рециклирани климатици от Алимар Клима

Покупката на климатик може да бъде супер изгодна и да Ви спести много бъдещи разходи. Това важи с пълна сила за рециклираните климатици.

Покупката на климатик може да бъде супер изгодна и да Ви спести много бъдещи разходи. Това важи с пълна сила за рециклираните климатици. Много хора са скептично настроение към такъв тип покупка. Именно затова в следващите редове ще разгледаме ползите и предимствата на навлизащите все по-масово в България климатици втора употреба.

При покупка на рециклиран климатик е добре да се ориентираме към такъв, който е японско производство. Завишените стандарти за ниски нива на шум и енергийна ефективност в Япония превръщат тези климатици в по-качествени и икономични. Ако сравним техническите параметри на климатик източно производство и такъв, предназначен за европейския пазар, ще се убедим колко по-добър от техническа гледна точна е японският климатик.

Цената е другият плюс, който съпровожда японските рециклирани климатици. Вие пестите от бюджета и същевременно получавате техника от висок клас.

Главното опасение на много хора е, че климатикът втора ръка притежава скрити дефекти и няма да отопля/охлажда ефективно помещението, за което е предназначен. Във връзка с това е важно да кажем, че всички климатици втора употреба минават пред редица тестове и проверки  - на параметрите при различните режими (отопляне/охлаждане), на електрическата част, на различните функции, характерни за всеки модел. След това се преминава към пълно почистване и профилактика. Едва след края на този етап климатиците втора ръка преминават към търговската мрежа, а оттам – в дома на крайния потребител.

Разнообразие от качествени климатици втора употреба може да намерите в Алимар Клима. Японската рециклирана техника е представена само от водещи марки - Hitachi, Sharp, Toshiba, Mitsubishi, Fujitsu и други. Всички климатици, които Алимар Клима предлага са фабрично рециклирани и с отлични технически характеристики. За надеждността на продукта говори и дългият гаранционен срок – 24 месеца. При покупка на рециклиран климатик потребителят получава и допълнителна екстра – безплатен транспорт.

Алимар Клима предлага широк диапазон от услуги, свързани с експлоатацията на климатика. Пълна и стандартна профилактика, гаранционен и извънгаранционен сервиз, монтаж и демонтаж са малка част от тях. Квалифицираният екип на фирмата може да извърши оглед на място и консултация за избор на климатик, съобразен с Вашите нужди.
Алимар Клима има сертификати за управление на качеството, което говори за непрекъснатия стремеж на фирмата да осигурява най-доброто на клиента.

Богатото разнообразие от японски климатици втора употреба може да разгледате в шоурума на Алимар Клима или в техния онлайн магазин. Високо качество на разумни цени са отличителните характеристики за предлаганите от фирмата климатици.

1
Детските страхове до започване на училище
Няколко трика за свързване с кабелни обувки
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location