Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (334 words)

Бизнес с електронен магазин под наем в България?

Бизнес с електронен магазин под наем в България?

В България всяка година се увеличава сумата на покупките, правени в интернет, а това от своя страна води до разширяване на бизнеса за онлайн търговците.

В България всяка година се увеличава сумата на покупките, правени в интернет, а това от своя страна води до разширяване на бизнеса за онлайн търговците. Ако вие сте от хората, които търсят идеи за бизнес с продажби, то електронната търговия със сигурност е първият вариант, който трябва да обмислите.

Направата на електронен магазин вече не е скъпо начинание, а е съвсем достъпна първа крачка за всеки, който е решил да стартира малък бизнес. Не е нужно да наемате дизайнери, програмисти и други специалисти, които да ви направят сайт за онлайн магазин. Благодарение на платформата за електронни магазини под наем RAZ.bg с минимален бюджет и леснота можете да отворите свой интернет магазин, където да продавате хиляди продукти по всяко време на денонощието и да печелите добре.

Тази система е създадена с идеята да стартите свой собствен бизнес с леснота: само с един клик на мишката, точно както си отваряте и електронна поща. Ползването на онлайн магазин от RAZ.bg е съобразено да бъде лесно и практично както за администратора на сайта, така и за пазаруващите в него. Качването на продуктите се случва бързо и можете да ги представите на вашите потребители подредени по категории, със снимки и описание. По този начин ще направите магазина си уникален и ще се отличите от другите конкуренти в итнернет. 

Освен с практичност, онлайн магазините от RAZ.bg изпъкват и с отзивчивост. Това значи, че вашите клиенти ще могат да пазаруват не само от своя лаптоп, а и от таблет, смартфон или друго мобилно устройство. Продажбите по всяко време и навсякъде създават неограничен потенциал за развитие на този тип бизнес, затова RAZ.bg непрекъснато консултира и помага на търговците как да увеличат посещенията си в сайта и следователно да продават повече. 

Ако се колебаете дали сте готови да отворите електронен магазин, можете да направите безплатния тест на RAZ.bg, който ще ви ориентира за вашата готовност. Най-вероятно сте по-готови отколкото предполагате. 

2
Астрология, за пътешествията
Каква е разликата между дизеловото гориво и биодиз...
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location