Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (437 words)

СЕО оптимизация на вашия сайт или виртуален магазин

СЕО, в превод от английски език search engine optimization, е термин, набиращ все по – голяма популярност през последните години.

СЕО, в превод от английски език search engine optimization, е термин, набиращ все по – голяма популярност през последните години. Казано на по прост език СЕО е част от рекламата и маркетинговата стратегия на всеки сайт и виртуален магазин, увеличаваща неговата популярност и трафик в Интернет пространството. Посредством средствата на оптимизацията сайтовете намират своето място във виртуалното пространство. В зависимост от това колко добре е оптимизиран даден сайт се определя и неговaта позиция при търсенето му в Google. Ако искаш сайтът ти да попадне на първите страници в търсачките е необходимо да бъде изградена по – мащабна СЕО маркетингова стратегия, обхващаща редица вътрешни и външни фактори. Към вътрешните СЕО фактори се отнасят добре написани авторски текстове, включващи определена ключова дума или израз, характеризиращи най – добре конкретния бизнес, подходящ добре оптимизиран дизайн, оригинални, привличащи окото заглавия и не на последно място атрактивна карта на сайта. Към външните СЕО фактори се причисляват специални кръстосани връзки – линкове към сайта от сайтове, предлагащи подобен продукт или услуга.

За да бъде даден сайт с добър рейтинг в търсачките е необходимо неговата СЕО оптимизация да започне още по време на процеса на неговото изграждане т.е. необходимо е той да бъде написан на съответния „СЕО език”, с подходящ „СЕО дизайн”. СЕО оптимизацията е модерна услуга, която обаче си струва цената. Каква е ползата от добре програмиран, интересен сайт, който обаче не генерира посещаемост? С цел увеличаване на трафика през последните години все по – широка популярност набира професията СЕО оптимизатор. Добрият СЕО оптимизатор ще „проучи” вашия сайт, ще му направи одит и в зависимост от констатираните „дефекти” ще ви предложи индивидуално решение за СЕО оптимизация на вашия сайт. В зависимост от необходимата СЕО маркетингова стратегия, тя ще ви излезе по или по - малко скъпо, като крайната цел ще бъде позициониране на сайта в една от първите страници на търсачките – страниците с най – голяма посещаемост и рейтинг. За тази цел СЕО специалистът ще осигури оптималното позициониране на сайта в Интернет по най – широк спектър от термини - http://etel.bg

Ако имате вече на лице видими резултати и СЕО оптимизацията е довела поток от клиенти към виртуалния ви магазин, увеличавайки по този начин клиентите ви, вероятно ще решите и за в бъдеще да се доверите на услугите на специалистите. За тази цел имате възможност да направите СЕО абонамент, който включва освен запазване на постигнатите резултати и постоянна грижа за бизнес сайта ви. За да има видими и добри резултати е добре тази услуга да се извършва поне в рамките на година.

 

1
Продуктите на TORK осигуряват безупречна хигиена
Съвети при избор и използване на домашни системи з...
 

Коментари (1)

  1. georgi

От дълго време писането на статии не е начин за оптимизиране на сайтове. Даже има доста дискусии колко е правилно и полезно за сайта.
Виждам тук че точно това се опитва да се направи и се чудя дали може да се нарече сериозен опит или въобще нещо...

От дълго време писането на статии не е начин за оптимизиране на сайтове. Даже има доста дискусии колко е правилно и полезно за сайта.
Виждам тук че точно това се опитва да се направи и се чудя дали може да се нарече сериозен опит или въобще нещо което трябва дас е прави то фирма която твърди че се занимава с оптимизация на сайтове.
Аз лично бих се замисли преди да твърдя че оптимизирам страници и в същото време да допускам толкоз очевидни грешки.

Прочетете повече
  прикрепени файлове
 
There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location