Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (328 words)

Избор на зимни обувки

Мнозина се чували че трябва да пази краката си топли. Лекарите предупреждават че хипотермия на долните крайници е опасно за здравето.

Мнозина се чували че трябва да пази краката си топли. Лекарите предупреждават че хипотермия на долните крайници е опасно за здравето. Експерти казват, че дори температурата на въздуха да е +5 градуса но с висока влажност може бързо да измръзнат краката ви особено ако носите неправилни обувки за сезона. Допълнение, ако краката ви са топли тогава и цялото тяло ще е топло.

Лекарите предупреждават хора които пушат са по податливи на замръзване накрайниците.

Правилният избор на обувки - добре разумните хора радко допускат да им истината краката това логично е свързано с избора на обувки. Основното нещо е качество на изработка и комфортът на обувките които носите. Те трябва да бъдат топли и удобни но също време и добре проветриви. Ако човек страда от прекомерно изпотяване на краката се препоръчва стелките на обувките ви да могат да бъдат махани за да могат да се перат. Много е важно да запазите краката си обувките сухи.

Перфектните проветливи обувки са направени от естествена кожа те са склонни да се намокрят но само гумените ботуши са абсолютно немукраеми.
Добрите зимни обувки имат голям грайфер за да се справят с подхлъзването. Жените най добре да се отказват от високи токчета тяхната максимална височина да бъде не повече от 2-4 см.

Първа помощ при замръзване на краката

Ако краката ви замръзнат първото нещо което трябва да направите да отидете на някое топло място например магазин и кафене. Ако е възможно пийте горещ сладък чай. Най добре да не спирате да се движите. Установено е чез замръзналите крака не трябва да се масажират или рязко да се поставят топла вода. Трябва желание ефект да се постигне чрез постепенно затопляне. Ако краката ви са силно замръзнали потърсете медицинска помощ за да предотвратите по тежки усложнения.
Качествени маратонки можете да откриете в онлайн магазина на lonsdale България. И не забравяйте да се грижите добре за вашите крака.

2
Каква е разликата между оралните и инжекционните с...
5 рекламни функции на Facebook, които да използват...
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location