Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (331 words)

Уъркшоп зали за малки групи

Уъркшоп зали за малки групи

Ако изпитвате нужда от зала за провеждане на семинар или обучение на малка група, то вече можете да се възползвате от доста фирми, които биха отдали подобни помещения под наем.

Ако изпитвате нужда от зала за провеждане на семинар или обучение на малка група, то вече можете да се възползвате от доста фирми, които биха отдали подобни помещения под наем. Естествено, за да станат нещата както сте ги планирали е нужен удобен и напълно обзаведен салон, в който да поканите вашите курсисти, персонал или партньори.

Есенс център ви предоставя уъркшоп зали за малки групи до 15 човека, където да изнасяте лекции, да презентирате продукти или просто да съберете екипа на фирмата ви. Тук не говорим за голи стаи изискващи употреба на собствен инвентар, а за напълно завършени помещения имащи всичко необходимо.

На вашето внимание предлагаме ергономични мебели (столове, маси, бюра) и също така озвучителна апаратура, връзка с интернет, стабилно заключване и други екстри, които ще може да използвате за целите си. Имате опция да ангажирате залите за дълъг период от време, докато финализирате проекта си.

Не малко бизнесмени вече наеха нашите уъркшоп зали и останаха доволни от високата производителност, която завариха в центъра ни. С днешната статия ви информираме, че сме на разположение винаги, когато ви трябва сигурно и комфортно място да развиете творческия си потенциал. Обучавайте, работете, презентирайте и въобще демонстрирайте идеите си чрез нас.

Освен зали за малки групи, имаме и по-големи конферентни зали за по-мащабни цели. Всичките ни оферти са публикувани на сайта essence-center.com, който изработихме в полза на българските потребители. Там ще видите какво сме приготвили за вас и сме поставили адресите ни за връзка.

Заключение

Уъркшоп залите под наем стават все по-известни, тъй като позволяват да дебатирате, обучавате и консултирате. Цената им е достъпна и сме сигурни, че ще останете доволни от видяното в нашия модерен „Есенс център“ със седалище град София. Потърсете съдействието ни още днес и забравете за безкрайното лутане в издирване на подходяща зала. Пожелаваме ви успехи в бизнеса и всичко добро.

 

1
Късогледство – има разрешение на проблема
Да поживееш на хотел в София