Размер на шрифта: +
5 minutes reading time (1022 words)

Регистрация на фирма и 10 причини, за да започнете нов бизнес по време на криза

ceni-za-registracia-na-firma

Искате да започнете нов бизнес и да регистрирате фирма

В тази статия ще разгледаме 10 причини да започнете собствен бизнес. Искате да регистрирате фирма може да видите актуалните промоции за месеца: Цени за регистрация на фирма

Голямо количество реклама.

Слаба конкуренция.

Скритият талант трябва най-накрая да се отвори.

Ето защо започването на икономическа криза може да даде по -добър резултат на новия ви бизнес .

Имате ли само една добра причина да започнете новия си бизнес в момента?

И как имате 10 причини да започнете?

Без значение какво казват хората около вас (включително медиите), в момента е най-доброто време за стартиране на бизнес. Нека да разгледаме историята и да анализираме периода на отминалата икономическа криза.

Периодът на рецесия след края на Втората световна война продължи средно 10 месеца, докато беше придружен от цикли на растеж, който продължи средно 50 месеца.

Това означава, да, е, че няма по-добро време да започнете от момента, в който да започнете да се движите и да постигнете своите бизнес цели - в очакване на следващия период на растеж. Има 10 причини да започнете.

Трябва да започнете новия си бизнес веднага - въпреки настоящата рецесия:

  1. Спад на цените на имотите и строителството.

Нека се справим с този фактор: в момента има възможност за навлизане на световните пазари. Сега е подходящото време за големи неща в почти всяка област, от земя и оборудване до изгодно място за офиса, персонала и работната сила.

Тъй като цените на активите са паднали значително, няма по-добър шанс да навлезете на финансовите пазари или пазарите на недвижими имоти или дори да свържете бизнеса си със сложно оборудване и строителство. Някои хора чакаха години наред, за да намерят ниша на тези пазари - и сега това време дойде.

  1. Можете да разширите персонала и да наемете по-квалифицирани хора.

Днес се предоставя голям избор на ресурси в съответствие с необходимите изисквания. Някакви идеи за стартиране на високотехнологично производство? Сега има много инженери, които чакат да бъдат наети. Някакви идеи за изграждане на фирма за професионални услуги? Има много счетоводители и адвокати, които търсят нови възможности за растеж.

  1. Компаниите се опитват да намерят нови доставчици.

Търсенето на най-добрата цена и качество е особено важно в условията на криза за повечето компании. Дори ако цените ви са по-високи, можете да влезете с по-добро качество и да имате добър шанс при създаване на нов бизнес .

Освен това имате предимството, че можете да станете новият отдел в бизнес случай, когато изпъкнете в своите продукти и услуги на пазара. Много компании отчаяно се опитват да намерят нови партньори, които предлагат разнообразни маркетингови подходи или иновативни начини за доставка на продукти и услуги.

  1. Имуществото включва данъчни облекчения.

Притежаването на бизнес предлага различни данъчни облекчения, които не са достъпни за служителите. Въпреки че данъците не трябва да са единствената причина да влезете в бизнеса, въпреки това - това е важна причина, която трябва да бъде добавена към списъка на „ползите от притежаването на бизнес“.

  1. Роднини и приятели не искат (или не могат) да инвестират повече пари в капитала или пазара на недвижими имоти.

Това означава, че впоследствие те могат да пожелаят да финансират част от новото ви начинание или разширяване на начинанието, което ще бъде създадено след известно време. Основното предимство е, че те познават и поддържат отношения с вас, и ако имате стабилен бизнес план, който ще даде реални цифри, способността ви да набирате капитал ще се увеличи експоненциално.

  1. Доставчиците предоставят благоприятни кредитни линии.

Тъй като кредитните пазари всъщност са затворени, B2B кредитните потоци продължават да циркулират пари от чиста нужда. Това означава оптимистична перспектива за компании, които търсят добри срокове за съхранение и / или инвентар.

Основното предимство е, че всички страни (доставчици и потребители) имат по-силен стимул от всякога да намерят оптималната печеливша ситуация - ситуация на победа, която включва вземане под внимание на стоковите и паричните потоци. Когато всички се стремят да оцелеят, могат да се случат страхотни неща.

  1. Можете да получите добър PR, като покажете, че вървите срещу тенденцията.

Медиите обичат отклоненията от стандартното поведение, включително на пазара, и ако сте оптимисти, разширявате се или навлизате в бизнеса сега, ще бъдете на гребена на вълна. Това означава, че можете да провокирате някаква публична дейност, като покажете „алтернативния“ си възглед за пазара.

  1. Можете да закупите всичко необходимо на търга.

В допълнение към горното, по-евтин бизнес за извършване на бизнес на търгове, особено в рамките на необходимото оборудване и офис среда. Търговете също са удобно място за намиране на непотърсен или лошо търсен ресторант и запаси за бар на добри цени.

По време на рецесия можете също да получите възможност да извършвате бизнес по доставки за строителни фирми и транспорт, използвайки морски и сухопътен транспорт.

  1. Можете да получите възможността да влезете в бизнеса с „нисък старт“ и с „малко пари“.

Това е просто - знаейки за добрите перспективи на бизнес, който в момента има затруднения, бихте могли да получите пълен бизнес, просто като сключите договор за наем (заедно с цялото оборудване и технологии).

Много собственици искат да напуснат бизнеса на всяка цена, което означава, че можете да договаряте много изгодни сделки, които ще позволят на настоящите собственици да излязат, като същевременно ви предоставят възможност за управление, което може да помогне за създаването на много жизнеспособен нов бизнес

И накрая ...

  1. Вие сте загубили работата си и трябва да направите нещо по въпроса.

Понякога най-доброто бизнес решение е това, на което сте принудени, а стимулът (както и нуждата) от доходи често е достатъчен, за да натиснете тези, които по-рано са били „на оградата“, за да се зачеркнете. Няма нищо лошо в това да сте на това положение; това просто означава, че има голяма спешност да се направи нещо, което ще започне да генерира доход възможно най-бързо.

Цени за регистрация на фирма

Така че, имате 10 причини да започнете новия си бизнес по време на рецесия. В крайна сметка, ако все още останат съмнения, имайте предвид, че придвижването в тази посока ще бъде многократно по-силно от бездействието.

Няма по-добро време да започнете от сега, особено ако хората около вас имат по-голяма вероятност да имат свой списък от причини, поради които те не трябва да започнат да се движат сега към собствените си цели. Това само потвърждава, че ще бъдете изправени пред много по-малка конкуренция.

2
Възможно ли е да се перат сватбени рокли - плюсове...
Майстор или строителна фирма за ремонт