Размер на шрифта: +
3 minutes reading time (547 words)

7 съвета при избора на бракоразводен адвокат

Адвокат за дело за развод Адвокат в София от кантора https://sbklaw.bg/

Най-общо изборът на добър бракоразводен адвокат определя резултата от вашето дело. Ето защо нашият съвет е да не подхождате към него лекомислено, а да се вглеждате дори в най-дребните детайли, така че в последствие да бъдете сигурни, че сте направили възможно най-точния избор и не сте дали парите си на вятъра.

В тази статия няма да ви убеждаваме да заложите на някой конкретен адвокат, поради простата причина, че всеки има собствени усещания за доверие и връзката с конкретен човек. Преди да преминем към всичките 7 съвета, които сме убедени, че ще ви бъдат от голяма полза, ще отбележим, че най-важното нещо е да успеете да се разкриете пред юриста в целия си блясък, образно казано. Не се опитвайте да прикривате никакви подробности от живота с партньора си, тъй като това би могло да ви изиграе наистина лоша шега.

Кои са онези 7 съвета при избора на добър бракоразводен адвокат, с които можете да си послужите

  1. Не наемайте първия адвокат, на който попаднете;

Първо важно правило е да не наемате първия сред многото адвокати, на които сте поапднали. Внимателно и прецизно правете своя избор, така че да не съжалявате след време за взетото си решение. Нека не забравяме,ч е все пак нещата обхващат и финансовата страна и едва ли ще искате да инвестирате една никак не малка сума пари в услугите на некомпетентен правист. Предлагаме ви да осъществите лична среща, на базата на която да създадете първите си впечатления.

  1. Разговаряйте с хора от обкръжението си, които са преминали през развод;

Дори и да ви се струва неудобно и смятате, че ще се чувствате наистина неловко, докато коментирате бъдещите си намерения, то ние ви убеждаваме, че един подобен разговор би могъл значително да ви помогне и да ви насочи към вземане на правилно решение.

  1. Не разчитайте единствено на адвокати от мъжки пол;

Прави ни силно впечатление, че обикновено господата се насочват към адвокати от същия пол, смятайки, че единствено мъж може да разбере по какъв точно начин се чувстват в конкретната ситуация. Много по-важно е обаче да попаднете на адвокат, който да бъде достатъчно компетентен, независимо дали става въпрос за мъж или жена.

  1. Не се доверявайте сляпо на рекламите;

Не се предоверявайте на всички онези реклами по социалните мрежи, твърдящи, че конкретни юристи са изключително добри, тъй като те могат да бъдат много подвеждащи във вашия случай.

  1. Ако услугите са скъпи, това не означава, че адвокатът е добър;

Според мисленето на някой хора, щом адвокатът е добър, то непременно неговите услуги ще бъдат на ниво. Това обаче съвсем не е определящ факто и следва да не го взимате под внимание. Отново припомняме, че е важна връзката, която ще изградите помежду си и дали наистина усещате, че можете да се доверите на конкретния бракоразводен адвокат.

  1. Трябва да сте сигурни, че вашият адвокат е специализиран в Семейно право;

Трябва да сте наистина сигурни, че вашият адвокат е с подходящия опит. Ако ви предстои операция, нали ще се насочите към подходящия доктор, а не първият, на който попаднете, същото важи и за избора на адвокат.

  1. Доверете се на SBKLaw.bg;

Смятаме, че това е един от най-полезните съвети, които бихме могли да споделим с вас. Убедени сме, че в тази адвокатска кантора ще попаднете на наистина читави и ерудирани бракоразводни адвокати, които ще ви съдействат безотказно, независим от ситуацията, в която се намирате.

1
Блиндирани входни врати за апартамент
5 стъпки за постигане на перфектен грим