Размер на шрифта: +
3 minutes reading time (503 words)

За 69 и още нещо

За 69 и още нещо

Оралната любов – нашият верен приятел. Споделен миг е върховен миг (ние си го измислихме току-що). Но не е ли така?

Оралната любов нашият верен приятел. Споделен миг е върховен миг (ние си го измислихме току-що). Но не е ли така? Позата 69 представлява именно това – ласки, споделени и раздадени от и към единия партньор за другия. Има обаче важни правила, за които трябва да сте наясно преди да се спуснете в това сексуално приключение.

Ще започнем с това, че хигиената тук е от голяма важност (а къде ли не е!). Започнете с душ! Оттам може да потръгне цял сценарий за порно филм. Изкъпете се заедно, потъркайте хлъзгавите си тела едно о друго. Чак след като интимната чистота там долу е гарантирана, можете да пристъпите към действията. Защото, нека си го признаем, миризмата, пък била и най-незначителна, играе ролята на същински убиец на романтика.

Изберете си позата. Да, знаем какво ще кажете – „Ама нали позата е 69?”. Да, но и тя си има своите особености. Не би било удобно да си отгоре и да се излегнеш върху нея – ще ѝ създаде чувство на тежест и дискомфорт, което ще я лиши от насладата. Нека тя е отгоре, за да може да поеме… хм, пълния контрол върху теб и твоята възбуда.

Като всяка любовна игра и тук би било страхотно да стартирате всичко постепенно. Не се нахвърляйте рязко един върху друг. Репетирайте, дразнете се, за да повишите нивото на възбуда един в друг. Недей да я забравяш! 69 е поза, в която не само получаваш, но и даваш. Затова се концентрирай и бъди точно толкова щедър, колкото е и тя. В случай, че срещнете проблем, в който, унесен да получаваш, забравяш да даваш, добра идея би било да си дарявате орални ласки поотделно.

Сегак две препоръи, които, сигурни сме, биха имали широко приложение според жените в цял свят – не пипай дупето и внимавай къде свършваш. Не всички жени са винаги готови за анални игри. Знаеш го и сам. Ако тя не ти е дала извънреден сигнал, че достъпът до там ти е осигурен, стой далеч. Дали имаш картбланш, ще разбереш съвсем лесно, гарантираме ти. Колкото до свършването – ако отново тя не ти е позволила, недей да свършваш в устата ѝ. Ако все пак го направиш и на нея не ѝ хареса, има вероятност това ти своеволие да има дълбоко и трайно влияние върху сексуалното ви общуване.

И накрая – не забравяйте да се раздавате. Сексът, а редом с него и позата 69, е именно това – акт на получаване, но и акт на раздаване. Правете и двете в максимални дози.

Ще започнем с това, че хигиената тук е от голяма важност (а къде ли не е!). Започнете с душ! Оттам може да потръгне цял сценарий за порно-филм. Изкъпете се заедно, потъркайте хлъзгавите си тела едно о друго. Чак след като интимната чистота там долу е гарантирана, можете да пристъпите към действията. Защото, нека си го признаем, миризмата, пък била и най-незначителна, играе ролята на същински убиец на романтика.

 

1
5 причини, поради които хората предпочитат часовн...
Цигов Чарк - задължителни хотели за посещение
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location