Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (330 words)

6 Неща, които харесвам в онлайн радиото

6 Неща, които харесвам в онлайн радиото

Според някои хора времената на радиоприенците и дори уредбите отмина. Естествено след тях навлиза новата технлология - онлайн радиото.

Според някои хора времената на радиоприенците и дори уредбите отмина. Естествено след тях навлиза новата технлология - онлайн радиото. По този повод реших да напиша мойте шест причини поради които слушам интернет радио от OnlineRadioBg.com . Може да си направите сами извода заслужава ли си да пускате любимите си станции на вашия компютър.

1 – Онлайн радиото ми предлага висококачествен звук.

2 – Докато слушам онлайн радио мога да разглеждам фотоалбуми, интересни сайтове или да прочета пресата в интернет.

3 – Радиата по интернет биват огромен брой. Пускайки онлайн радио аз мога да слушам дори регионални радиостанции, които няма как да включа на стандартен приемник.

4 – Освен стандартните ефирни радиа мога да слушам и такива, които се излъчват само и единствено онлайн.

5 – Имам постоянен достъп до любимите си станции Веселина, Дарик, Сити, БГ Радио и много други.

6 – Мога да слушам радио докато работя в офиса без да включвам каквито и да било отделни приемници и устройства.

Това разбира се, са само шест от нещата, които харесвам в слушането на радио по интернет но има и много други. Самият факт, че мрежата ми позволява достъп до всевъзможни радиостанции, за които до вчера не бях и чувал е красноречив, че слушането на онлайн радио е полезно и интересно начинание.

Може би задължително трябва да спомена, че освен станциите, които изброих горе плюс всички други познати от сорта на Радио Витоша, Фреш,  Вероника, Романтика, Хоризонт и т.н. ние можем да стартираме и някое чуждестранно онлайн радио.

Да правилно разбрахте. Интернет ни дава опцията да чуем Английско, Френско, Италианско или друго радио директно на компютъра си.

Това бяха мойте доводи и причини да харесвам слушането на радио в интернет. И макар, че съществуват хора предпочитащи класически радио приемник ги съветвам поне веднъж да се отдадат на онлай слушане и съм убеден, че мигом ще станат негови привърженици. Чао и всичко добро. 

1
Атлетико и Реал в дербито на Мадрид
Акай Бери (Acai Berry) - топ био продукт на пазара
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location