Размер на шрифта: +
2 minutes reading time (344 words)

SportsDirect

Онлайн пазаруването става все по-популярно, и все повече хора избират този начин, за да си закупят някакви продукти или услуги.

Онлайн пазаруването става все по-популярно, и все повече хора избират този начин, за да си закупят някакви продукти или услуги. Първо, защото е по-удобно – не се налага да излизате от вкъщи, второ, защото е по-изгодно – онлайн магазините не плащат наем за помещение, нямат разходи като ток, вода и т.н. и поради тази причина могат да си позволят да предлагат продуктите си на по-ниска цена, и трето, защото не губите нищо – повечето онлайн магазини предлагат възможност за заплащане на стоката при получаване. Има още ред причини, поради които хората предпочитат да пазаруват онлайн, но сега не мисля да се спирам на тях.

Почти всеки търговец, който има стационарен магазин има и такъв онлайн. Но има и такива, които нямат стационарни магазини, а само онлайн. Това им позволява да обръщат по-голямо внимание на сайта си, своевременно да обновяват продуктите и информацията в него и т.н. И както казах, липсата на разходи за наем, енергия, вода и т.н., при онлайн магазините, позволява на търговците да предлагат продуктите си на по-ниски цени. Освен това, онлайн магазините предлагат отстъпки под формата на ваучери, купони и карти, което позволява на крайния потребител да се сдобие с даден продукт на супер изгодна цена.

Голяма част от младото поколение се е насочило към този вид бизнес, и то не за получаване на допълнителен доход, а за основен такъв. Това потвърждава казаното, че онлайн търговията се развива с бързи темпове и все повече навлиза в ежедневието ни.

В момента, онлайн търговията е най-добре развита във Великобритания. Много наши сънародници пазаруват от чуждестранни сайтове, тъй като цените на предлаганите стоки са по-ниски. И въпреки че се добавя и цената на доставката към общата цена, пак е по-изгодно да се пазарува от чуждите сайтове.

Един такъв онлайн магазин е SportsDirect. В него се предлагат висококачествени стоки на изгодни цени, и именно това го прави предпочитан за пазаруване, от потребителите. Единственият минус на пазаруването от чуждестранни сайтове е по-дългият срок за доставка.

 

1
От какво да правим топлоизолации?
Нашият бизнес в интернет среда
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location