Размер на шрифта: +

С какво може да ви бъде полезен един влагоуловител?

Доста често се случва в жилищата, в които живеем да се появи влага, която да „повлече крак” и да докара след себе си мухъл, което е не само неприятно, но и вредно за здравето.

Доста често се случва в жилищата, в които живеем да се появи влага, която да „повлече крак” и да докара след себе си мухъл, което е не само неприятно, но и вредно за здравето.

Факторите за появата на влага могат да бъдат много, като се започне от поставяне на некачествена дограма, която образува конденз до теч от покрива или проблем в мокрите помещения.

Факт е, че веднъж появи ли се влага, ако не вземете спешно мерки за бързото и отстраняване това може да причини големи щети не само на жилището, но и на здравето ви.

Какво можете да направите, ако имате подобен проблем в жилището си?

Решението, което ще ви избави е да потърсите и закупите влагоуловители.

Какво представляват влагоабсорбаторите от http://vlaga.bg и защо това е решението, което ви предлагаме?

Тези чудесни „машинки” могат да съберат излишната влага за нула време. Достатъчно е да ги включите в електрическото захранване на дома си и да ги поставите в средата на помещението, от което искате да отстраните влагата.

Влагоуловителите работят на прост, но много ефективен принцип: В момента, в който ги включите, те засмукват въздух от помещението, обезвлажняват го и го връщат обратно в стаята, но вече без влага. Влагата, която се е отделила се събира в контейнер и единственото, което трябва да направите е на определено време да погледнете резервоара и ако е пълен с вода да го изхвърлите.

Въпреки, че влагоабсорбаторите работят на ток, те са изключително икономични като разход на електроенергия, така че дори да се налага да бъдат включени доста време, това няма да окаже почти никакво значение на сметките ви за електроенергия.

На пазара се предлагат влагоуловители с различна големи и капацитет, така че имате възможност да избирате дали да си закупите уред, който да абсорбира до 10 л. вода или такъв, който се справя с абсорбацията на 38 л. вода на денонощие.

 

Оценете статията:
1
Традиционни бели врати
Как да направим ревизия на гардероба си - съветите...
 

цялостен рейтинг (0)

0 от 5 звезди

Оставете вашите коментари

Публикуване на коментари като гост

0 символно ограничение
Текстът Ви трябва да е повече от 15 символа
Вашите коментари подлежат на преглед о администратор.
  • Няма открити коментари