Размер на шрифта: +

Как да изберем подходяща траурна агенция?

Как да изберем подходяща траурна агенция?

Не малко български граждани срещат проблем при търсенето на подходяща траурна агенция, която да се заеме с погребението или кремацията на техен близък човек. Приключването на един живот е съпроводено от много мъка и страдание за роднини и приятели, ето защо последните не могат да се ориентират към определено погребално бюро в тежките моменти.

За съжаление дори в най-трудните периоди за човешката психика, се явяват некоректни хора, които гледат повече в джоба ви, отколкото да бъдат съпричастни към тъгата и чувствата ви. На никого не пожелаваме да попада на погребално бюро, което се отнася небрежно към хорската съдба и в частност към покойника.

Професионалната траурна агенция, ще ви предложи пълно обслужване включващо изготвяне на смъртен акт, товаро-разтоварни дейности и транспорт за починалия, организация на погребение или кремация, както и на съпровождащите ги ритуали. Компетентните биха поели трагичният случай, така че да не ви ангажират с никакви странични занимания, освен правото ви да скърбите.

Няма причина, която да оправдае тромавата работа на някои погребални служители, а още повече на такива, които ругаят или се пазарят за пари. Законът трябва да се грижи за това подобен тип хора, да не практикуват тази хуманна и нужна и толкова търсена професия.

Ние от траурна агенция Лоноре, имаме готовност да се погрижим за покойниците изпращайки ги във вечния им път. Цената на нашите погребални услуги е просто една формалност и вие ще се уверите в това, ако решите да ни използвате. Слава богу с годините изградихме сплотен колектив, при който грешките са сведени до минимум.

Обобщение

В случай, че искате да получите повече информация относно дейността на агенцията, ви каним в новия ни уебсайт www.lonore.eu, за да прочете повече относно убежденията и възможностите ни. Едно е сигурно и то е, че ще вложим всички усилия, така както подобава на едни истински професионалисти в погребалните услуги.

Оценете статията:
4
Коли под наем в Слънчев бряг
Категории за хотел в Цигов Чарк
 

цялостен рейтинг (0)

0 от 5 звезди

Оставете вашите коментари

Публикуване на коментари като гост

0 символно ограничение
Текстът Ви трябва да е повече от 15 символа
Вашите коментари подлежат на преглед о администратор.
  • Няма открити коментари