Размер на шрифта: +

Най-добрите практики за мобилното локално търсене

Най-добрите практики за мобилното локално търсене

С увеличаване на броя на смарт телефоните на местния пазар, броя на локалните търсения също е във възход.

С увеличаване на броя на смарт телефоните на местния пазар, броя на локалните търсения също е във възход. Google дава чудесни отправни точки за оптимизацията на вашия мобилен сайт. Специалистите, които се занимават с оптимизация за местно търсене, отдават голямо значение на мобилните сайтове. Според тях фирмите, които не разполагат с такова, няма да са в състояние да останат в бизнеса през идните години. Има някои много важни елементи, които трябва да се вземат предвид при изграждането на мобилен сайт, който да спомогне местното дирене на всеки бизнес.

  1. Мобилният сайт – най-добрият приятел на локалното търсене.

Това означава, че потребителите, които провеждат локалното търсене, трябва да са вашият най-голям приоритет. За тях трябва да е лесно и приятно да посетят мобилния ви сайт. Опростете мобилната си страница максимално, защото иначе можете да прогоните потребителите, които вече са избрали вас сред резултатите от локалното търсене. Това е SEO еквивалента на автогол.

Опитайте се да ги улесните максимално. Тук може да бъде много добра идея да бъде изработена карта на мобилния сайт. Това ще помогне много на вашата фирма.

  1. Ключови думи, които да насърчават местното дирене на потребителите

Локалното търсене е малко по-специфично заради промененото потребителско поведение. Характерно за мобилното търсене е ключовите думи да са по-кратки. Това ще ви помогне да напишете добри заглавия за своите страници. А клиентите ще намират онова, което търсят, веднага щом проведат местното търсене.

  1. Локализиране на мобилния сайт

Повечето локални търсения се осъществяват в мобилни сайтове. Това се отнася за търсенията, които са в рамките на определени географски зони. Следователно, ако възнамерявате да оптимизирате мобилния си сайт, не бива да се пренебрегва включването им. Важно е да включите вашата геолокация в мобилния сайт. Така че потребителите ще получат възможност да ви намерят, след като проведат местното дирене.

  1. Скоростта на мобилния сайт

Локалното търсене през вашия мобилен сайт трябва да бъде достатъчно бързо, за да носи резултати. Скоростта ще насърчи повече потребители да се абонират за обновленията на сайта. Избягвайте използването на излишни изображения, тъй като те ще го забавят. Това ще доведе и до спад на резултатите ви в търсещите машини. Високата скорост на вашата страница ще ви постави в добра позиция, която ще ви донесе много дивиденти.

Добрият и бърз мобилен сайт ще подпомогне резултатите от локалното търсене и по още един начин. Това е потребителското преживяване. Това е наистина много важен елемент при изграждането на мобилен сайт. Направете така, че на малкото пространство да предоставите максимална информация. Клиентите, които провеждат местно търсене, имат нужда от тази информация веднага. Това е причината да мислите компактно.

Много е важно да се даде свобода на потребителите, които провеждат локалното търсене. Мобилният сайт трябва да дава възможност на потребителите бързо да преминават от страница в страница. Мобилният ви сайт трябва да бъде разработен еднакво добре за всички устройства, които използват вашите потребители. Намерете начин да улесните търсенето на своите потребители. Трафикът към вашия мобилен сайт ще очертае една нова група от потребители. Те имат различни навици, които относно местното дирене. Те отговарят по този начин на всеки свой въпрос. Бъдете отговорът, който те търсят.

 

Оценете статията:
1
Подмяна на контакторите, които се намират в климат...
Перфектната събота вечер вкъщи
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location