Размер на шрифта: +

Лазерна епилация – съвършена кожа за 10 години

Всяка жена знае, че борбата с нежеланото окосмяване е трудна и вечна. Прилагат се много и различни методи като скубане, кола маска и дори и депилатоари, но тези средства носят краткотраен ефект.

Всяка жена знае, че борбата с нежеланото окосмяване е трудна и вечна. Прилагат се много и различни методи като скубане, кола маска и дори и депилатоари, но тези средства носят краткотраен ефект.

Днес съществува метод , който може да ви обещае бързо и ефикасно премахване на окосмяването. Този метод е известен като лазерна епилация и сред най- предпочитаните средства за обезкосмяване.

Едва ли има друг метод, който може да ви обещае премахване на всеки един малък косъм за секунди и без болка. За разлика от депилатоара например, този метод не само премахва косъма на повърхността, но унищожава неговата структура.

Много жени се притесняват да се подложат на процедури като лазерна епилация, защото кожата им е чувствителна и склонна към възпаления. Лазерната епилация е подходящ метод за всяка кожа, тъй като по никакъв начин не може да я увреди или възпали.

До днес познатите средства за премахване на окосмяването са депилатоар или кола маска. Но тези методи не оставят кожата нежна , а много често дори водят до възпаление. Новият метод лазерна епилация осигурява копринено гладка кожа за дълго време , бързо и без болка.

Използването на методи като кола маска или депилатоар може да ви гарантира ефект до две-три седмици, след това се налага отново да се приложи процедурата. Лазерна епилация е средство което премахва окосмяването и има ефект до 10 години.

Много често при премахване на окосмяването кожата остава груба и зачервена. При по- чувствителна кожа се получава и възпаление. При епилация с лазер се използват лазерни вълни , които не увреждат кожата и премахват окосмяването без болка.

Всяка жена знае, че премахването на обезкосмяването е процедура , която отнема време, без значение на метода. Процедура като лазерна епилация ще ви отнеме значително по – малко време и ще бъде значително по – безболезнена.

Поне 20 дни преди да се подложите на процедурата лазерна епилация е необходимо зоната да бъде предварително избръсната. Не бива да използвате методи като скубане, кола маска или епилатор.

Навярно всяка жена знае колко трудна и болезнена е борбата с окосмяването по лицето. Някои жени скубят или бръснат мъха по лицето си , но по този начин предизвикват поникването на по – гъсти и черни косми.

За да избегнете възпаления на нежната кожа на лицето и да постигнете така желаният ефект на гладка кожа, използвайте само лазерна епилация. Този метод е бърз, лесен и много по- безвреден от всички други средства.

Друго предимство на метода лазерна епилация е, че с него може да си спестите време. Лазерната епилация на лицето например отнема не повече от 7 минути, което означава, че можете да го направите дори в обедната почивка.

Много жени забелязват, че сред премахване на окосмяването с кола маска или скубане остават малки косъмчета, които правят кожата груба. Чрез използването на вълни, които проникват в кожата, лазерна епилация е единственият метод , който ще премахне всеки косъм и ще остави кожата ви чиста.

Докато ефекта на методи като скубане или кола маска трае само две-три седмици , понякога дори по – малко, с лазерната епилация ще си осигурите спокойствие до 10 години. Само с няколко процедури ще премахнете окосмяването за години напред.

Когато се подлагате на процедура като лазерна епилация, вие може да бъдете напълно спокойни, защото хората, които извършват тези процедури са специалисти. Те знаят как да се погрижат и за най- чувствителната кожа.

Оценете статията:
2
Какво трябва да знаят компаниите, използващи уеб х...
Причини и лечение на онкологични заболявания
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location