Размер на шрифта: +

Подаръци за рожден ден

Много често, когато наближи рожденния ден на наш приятел, колега или роднина, се чувстваме в безизходица с избора на подарък.

Много често, когато наближи рожденния ден на наш приятел, колега или роднина, се чувстваме в безизходица с избора на подарък. Стандартните подаръци като парфюм, козметика, дрехи или бижута не винаги са подходящи или влизат в бюджета ни. За да бъде вашият подарък оригинален и запомнящ се, вижте нашите нестандартни предложения!

Това, което кара подаръкът ви да изпъква измежду останалите и да бъде запомнем за дълго, е да бъде избран внимателно, с мисъл и лично послание. За целта е необходимо поне малко да познавате човека, за когото е предназначен. Направете си списък с най-отличителните за него неща - професия, хобита, интереси, характер. В зависимост от това какъв ви е той - приятел, колега, роднина - изберете най-подходящото от този списък качество и свържете подаръка с него.

Например ако избирате подарък за приятел, с когото обичате да прекарвате свободното си време, е най-добре да той да бъде свързан с хобитата му - риболов, високи скорости, музика, спорт и т.н. Потърсете нещо нестандартно, което би му било от полза, или просто би го накарало да се усмихне. Разгледайте онлайн магазините за сувенири - ще откриете най-различни интересни варианти за подаръци според интересите. Например поставка за бутилка вино - метално човече рибар с въдица и кофа с риба, която би била перфектен подарък за вашия подарък рибар.

Ако пък рожденника е колега, ориентирайте се към символичните подаръци. Такива са фън шуй фигурките, които срещаме в почти всеки офис - трикрака жаба, усмихнат буда и др. Вярва се, че те носят късмет и пари и това ги прави чудесен подарък за колеги, при това на много достъпна цена. Освен фън шуй фигурки, можете да се спрете и на статуетка на римски или гръцки бог, покровител на професията на рожденника. Например - за адвокат изберете стилна статуетка на Темида, която да постави в дома или офиса си.

Най-труден винаги е изборът на подаръци за рожден ден на роднина. Вече сте му подарявали почти всичко, което ви се струва подходящо? В такъв случай, доверете се на талисманите и символиката. Намерете статии за зодията му и прочетете кои животни, цветове и скъпоценно камъни й носят късмет. Дори и рожденника да не вярва в астрологията, това че сте положили усилия и сте отделили време да проучите тези символи, е достатъчно, за да ви бъде безкрайно благодарен. Ако пък вярва в тези неща, подаръкът ще бъде високо оценен и запомнен за дълго.

Когато подарявате подаръка, не забравяйте да разкажете на получателя защо и как сте го избрали. Това ви гарантира, че няма да остане неразбран. Опаковайте го красиво, добавете картичка със специално пожелание и поднесете подаръка си уверени! Успех!

Оценете статията:
2
Банята ви ще разцъфне в LED ленти
Чип тунинг – полезен или вреден за автомобила?
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location