Размер на шрифта: +

Бебешки колички

Бебешки колички

Бебешки колички – често избора им се свързва с изискването за поне две висши образования, тъй като етапа преди да закупиш

Бебешки колички – често избора им се свързва с изискването за поне две висши образования, тъй като етапа преди да закупиш бебешка количка е наистина тежък процес. За да ви помогнем и преведем бързо през дебрите и избора на бебешка количка, първо ще ви приканя да посетите онлайн детски магазин „Детски Свят”, където ще имате поглед над 100 модела бебешки колички от различни производители, на добра цена и не на последно място с безплатна доставка до вашия дом, където и да е той!

Като цяло бебешките колички се разделят на следните видове: три в едно (количка за всички сезони, притежаваща и столче за кола за новородено), две в едно (количка с комбиниран кош) и летни колички. Цената на количките варира много и в голяма част от случайте тя не се влияе от качеството, а плащаме луди пари само за марката. Ако погледнете сайта на онлайн магазин „Детски Свят” и сравните цените с някой друг сайт за бебешки колички, ще откриете огромна разлика. При средна цена от 1000 лева в повечето големи сайтове, а и не на последно място в магазините и моловете, в „Детски Свят” можете да се оборудвате с количка за точно 500 лева, която ще ви върши отлична работа докато детето ви проходи, а и дори след това.

Няколко модела, които се водят универсални ще покрият изискванията и на най-претенциозната майка. Например моделът 3 в 1 на KinderKraft Kraft за точно 499 лева предлага следното: шаси, кошче за новородено, летен кош и кошче, което лесно може да се монтира за кола. Моделите на KinderKraft Kraft се отличават с лекота и лесно сгъване за пренос. Колелата са достатъчно големи за всякакъв терен, а и се въртят на 360 градуса, като по желание може и да се застопорят. Когато излизате на разходка пък винаги можете да използвате просторната кошница за пазар, без да е необходимо да носите нещо допълнително. Като цяло количката не тежи повече от 11 килограма с най-големия кош, като допълнително преимущество е възможността да монтирате както по посока на движението кошчето, така и на обратната страна. За повече информация посетете нашия онлайн детски магазин.

Оценете статията:
1
5 рекламни функции на Facebook, които да използват...
Душ кабините, банята и пространството
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location