Размер на шрифта: +

Колко често давате на жената да шофира?

Колко често давате на жената да шофира?

За много от нас, жената наистина не може да шофира, поради ред причини. Най-любимите са ни, когато кажем, че просто винаги се гледа в огледалото и няма начин, тази жена да се справи с правилното паркиране или дори шофиране.

За много от нас, жената наистина не може да шофира, поради ред причини. Най-любимите са ни, когато кажем, че просто винаги се гледа в огледалото и няма начин, тази жена да се справи с правилното паркиране или дори шофиране. Има ли изобщо някакъв начин, жената да се научи да кара?

Естествено, че има. Вижре колко много жени в интернет пространството се фукат с автомобилите си. Те са толкова много, че чак да те хване яд, че ти се мъчиш с тази стара щайга, докато някоя мацка кара последното бмв.
Как обаче наистина да помогнем на жената, да стане по-добър шофьор? Като и помагаме по нормален начин. Какво искаме да кажем с това. Много от вас, просто сядат за волана и започват да крещят на жена си, че не може да кара, при първата минимална грешка и вече просто се избухва в писъци и пламъци. Оставете я малко да диша, да си поеме въздух.

Знаем, че колата е много ценно притежание за мъжа, но понякога това е прекалено! Колкото по-добре се държите с една жена, докато кара, толкова по-добре се очаква и тя да се научи да кара.
Помагайте и, показвайте и как трябва да станат нещата, от къде и защо. така тя ще се научи много по-лесно и няма да е толкова притеснена.

Колко често ви се е случвало, да и се разкрещите и тя после да ви се ядосва за това? А колко често се случва, да и крещите за пълни глупости? И двете са изключително много вероятни, просто ще трябва да се успокойте и да и покажете, че трябва да бъде направено правилно.

Има ли смисъл да се занимавате с това? Това може да е най-глупавият въпрос, които може да си зададете. Колкото по-често давате на жената да шофира, толкова по-добра ще ставя тя в това и вие няма да се притеснявате излишно. Ако иска да отиде до някой магазин, а вие сте зает, тогава щом знаете, че тя може да шофира, ще се чувствате по-спокойно.

Ако постоянно мислите, как ще я счупи или ще блъсне легнал полицай, може да продължите с това, но колко повече тя практикува, толкова по-спокойни, ще сте вие.Да не говорим, че това изключително много помага за самочувствието на жената. Ще я кара да се чувства още по-добре след всяко каране и ще е доволна, че е избрала вас за спътник в живота.

Оценете статията:
1
Легалните букмейкъри в България
Часовници Swatch срещу часовници Ice Watch в съда
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location