Размер на шрифта: +

Как да съчетаем интериорните врати в дома?

Как да съчетаем интериорните врати в дома?

Започнали сте ремонта или сте решили да сменяте интериорните си врати. Открили сте точния магазин, от който да закупите вашите модели, проучили сте цените, качеството ви удовлетворява, решили сте какъв да е материала

Започнали сте ремонта или сте решили да сменяте интериорните си врати. Открили сте точния магазин, от който да закупите вашите модели, проучили сте цените, качеството ви удовлетворява, решили сте какъв да е материала, от който да са направени. Дотук сте се справили с 90% от необходимото, за да имате вашите интериорни врати. Остават 10%, които всъщност са ключови за оформянето на стила и дизайна на интериора на вашия дом. Изключително важно е да прецените и да изберете цвета и модела, които ще подхождат на вашия дом и цялото му обзавеждане.

Правилно решение би било всичките ви интериорни врати да бъдат напълно изчистени, плътни, с гладка повърхност и е еднакъв цвят. Това е чудесен ход, но бихте могли да разнообразите интериора и да го освежите с някоя стъклена врата - в момента има чудесни модели на пазара. Експериментирайте с цветовете и моделите, но се съобразявайте с едно правило: да се съчетават формите по следния начин - прави с прави, заоблени със заоблени и кръгли с кръгли. Така ще постигнете желаната хармония и резултата ще е впечатляващ.

Правите форми са класика в обзавеждането – ленти, тесни и широки, квадратни и правоъгълни форми. В случай, че сте си харесали врата с дизайн на квадрати, то тя няма да си подхожда никак с вратите ви, които са декорирани с кръгове или овали. Дори да са с еднакъв цвят, те не могат да се допълват. Липсва им симетрията. Наблюдавайки вратата в стаята, към която принадлежи, сигурно изглежда чудесно, но съчетанието ѝ с останалите врати в коридора няма да е естетически издържано. Правилното съчетаване на формите в интериора придава стил, елегантност и изтънченост.

Всеки собственик на жилище си има вкус и стил, който се стреми да приложи в обзавеждането на дома си. Специалистите могат да ви помогнат със съвети, които биха довели до идеален резултат, но важно е виждането и усещането на собственика. Трябва да се чувствате уютно и удобно в дома си, да наречете с гордост дома си „ваша крепост”.

Оценете статията:
0
Счетоводна кантора Минчев Консултинг Груп град Вар...
Белите интериорни врати
 

цялостен рейтинг (0)

0 от 5 звезди

Оставете вашите коментари

Публикуване на коментари като гост

0 символно ограничение
Текстът Ви трябва да е повече от 15 символа
Вашите коментари подлежат на преглед о администратор.
  • Няма открити коментари