Размер на шрифта: +

Практичните козметични комбайни

В козметичните салони, спа центрове и дерматологични кабинети се лекуват огромен брой кожни проблеми и заболявания. Това лечение би било невъзможно без помощта на специално козметично оборудване ...

В козметичните салони, спа центрове и дерматологични кабинети се лекуват огромен брой кожни проблеми и заболявания. Това лечение би било невъзможно без помощта на специално козметично оборудване, създадено именно за третирането и лечението на тези проблеми и заболявания.

Различните апарати и уреди, използвани за козметични процедури могат да се закупят, като отделни машини, но най-практичния и изгоден начин да се оборудва един салон за красота е, като бъдат предпочетени под формата на комбинация от няколко апарата в един уред. В зависимост от нуждите на всеки салон тези комбинирани машини или така наречени комбайни могат да съчетават от 2-3 до 12-13 различни козметични уреда.

В комбинираните уреди почти винаги присъства най-доброто средство за диагностика на различните проблеми, а именно увеличителното стъкло, с чиято помощ да се разгледа подробно всеки кожен недостатък. Това средство се нарича лампа лупа и освен неколкократно увеличение на наблюдаваната зона я осветява, с което прави диагностиката по-точна, а манипулациите по-прецизни.

Освен лампа лупа, за повечето дерматологични и козметични процедури е необходимо присъствието на уреди, като Дарсонвал, който помага в борбата със стареенето на кожата, премахва различни кожни пигментации, както и заглажда белези от операции и акне.

Йонофрезата е друг важен козметичен уред, с който се извършват голям брой лечебни и разкрасяващи процедури. С помоща на полезните йони, с които уредът лекува кожата все повече нелечими до скоро проблеми намират своето успешно разрешение .

С един козметичен комбайн, освен процедури, коригиращи дефектите по кожата на лицето могат да се третират и доста неприятни състояния на тялото, като целулит, например. Вакуум уредите са незаменим помощник в борбата с портокаловата кожа и всеки добър салон предлага такава процедура.

Изобщо козметичните комбайни са уреди от първа необходимост за един престижен салон за красота, тъй като всяка процедура, направена с тяхна помощ привлича голям поток от клиенти, които на свой ред, доволни от работата в салона водят нови клиенти, а това води до финансова стабилност на професионалистите, работещи там.

 

Оценете статията:
1
Как работят лед лампите и защо са толкова ефективн...
Нагреватели за кола мска
 

Коментари (0)

There are no comments posted here yet

Оставете вашите коментари

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location